30 martie 2010

Giovanna' s story

Cu acest articol particip la concursul organizat de Geocer, avand ca premii 2 nopti cazare la Pensiunea RouaDeMunte din Baile Herculane si 2 exemplare din romanul Parfumul vaduvei negre.

8 comentarii:

Geocer spunea...

Foarte frumoasa povestea ta, Giovanna !

Anonim spunea...

Ei ..., trebuie sa-mi promiti ca-mi trimit o ilustrata de la Roua de Munte!

giovanna spunea...

@Geocer

daca ati putea banui macar cat m-a muncit povestea asta, cat am butonat PowerPoint-ul cu care lucrasem azi NOAPTEEE pentru prima data, iar de dimineata, cu ochii impaienjeniti de nesomn, am avut la birou crunta surpriza de a vedea ca acest blog primitor, NU ACCEPTA FORMATELE POWERPOINT!!!!
asa ca, m-am pus voiniceste pe treaba, cu disperarea zvacnindu-mi prin toti porii...
solutia salvatoare a venit de la Windows Media Maker, un program de care habar n-aveam pana la sfanta ora 11 azi dimineata...dar, instructiunile de acolo, mai mult decat inteligibile, m-au ajutat sa duc la happy-end povestea.
Multumesc din suflet pentru aprecieri, deci!
Acum o sa sar la celalalt blog sa ma muncesc la problemele zilei de azi :-))

@Anonim
hehee, stii vorba ceea: nu zi hop, pana nu sari gardul? :-)

Dana spunea...

bv, bv,:), buna mea prietena! Va spun sincer poate mai mult de atat! Sper sincer sa castigi acest concurs, nu pentru ca este cea mai buna prezentare, ci pt. ca merita, pt. ambitia de care a dat dovada, pt. "efortul" depus, pt ca prin aceasta prezentare ne ofera o particica din lumea ei1
Pup dulce Givanna!
Zuza ta Dana!

Anonim spunea...

Iata inca o fateta a mereu surprinzatoarei Giovanna - cea de regizor desavarsit, pentru care sinceritatea cu care impartaseste emotiile proprii e marca inregistrata ;)
"Succesuri"!
Bizet

Anonim spunea...

Un copil matur ne povesteste din toata inima o poveste fermecatoare despre o excursie fermecatoare.
Felicitari!
Carmensita

tavi spunea...

Nice story giovanna..:) mai convins cu 2 chestii...mi-ai amintit ca sunt roman si ARDELEAN..cu backround-u si...mi-ai dat un traseu bun ptr o viitoare excursie.

Geocer spunea...

Aaa, eram dator o explicatie : "Draghi zliteli" inseamna "Dragi spectatori". In limba bulgara, in care in afara de acestea doua mai stiu inca vreo 10-15 cuvinte.

Trimiteți un comentariu

Aici click daca ai de comentat