05 martie 2009

La multi ani EUROCĂLĂTORULE!



Prima felicitare, primul gand pe azi!

Pentru că azi, blogul eurocălătorului împlineşte 1 an!
Si pentru că fiecare aniversare aduce cu dânsa ceva nou, eurocălătorul aduce rebranding total!
Adică, o schimbare completă de imagine, de atitudine, de tot!

Şi pentru că nu mai avem atâtea călătorii cum aveam atunci când s-a născut blogul, una din schimbări va fi numele blogului!

Restul îl ţin încă la secret, în speranţa că cei aproape 1300 de vizitatori unici vor reveni şi vor fi plăcut impresionaţi. Şi dacă tragem linia la prima aniversare, avem aşa: din cele peste 5000 de încărcări de ale paginilor în acest, media pe zi a fost de 13.6 încărcări. Numărul de vizitatori unici este însă mic, sub 1300, dar totuşi nesperat de mare acum 1 an. 40 de posturi într-un an, cel mai citit fiind ăsta. Unchiul Google nu ne baga prea mult în seamă, pentru ca doar 17% dintre vizitatori au venit de la el. Restul de 83% au venit fie direct cu intrare in pagina principală, fie din diverse linkuri (semnătura de la e-mail, forumuri, etc.)
Dintre cei 1300 de vizitatori unici, peste 900 dun din Europa, restul impărţindu-se aproape egal la restul continentelor, cu o vizita surprinzatoare de la Vatican (mă fileaza Papa) şi una din Uganda.

Atât deocamdată... restul de info în cursul serii ....

Să aşteptăm deci împreună!

Azi îmi semnez postul:
Paul Daniel Schneider

P.S. Felicitările şi cadoruile se primesc începând cu ora 12 noaptea fix, via e-mail, sms, poştă scrisă dacă garantaţi că ajunge azi plicul, sau telefon! :D